Hei!

Tervetuloa kotisivuilleni tutustumaan minuun ja ajatuksiini.

Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska Lempäälän asioitten hoitaminen on mielenkiintoista ja haluan voida vaikuttaa siihen, millaiseksi kotikunta kehittyy. Parasta luottamushenkilönä olemisessa ovat ne hetket, kun joku ottaa yhteyttä ja voi omalta osaltaan auttaa ratkaisemaan ongelmia tai oppia paremmin ymmärtämään asioiden taustaa. Minulle saa soittaa ja laittaa viestiä aina, kun jotain tulee mieleen.

Minulle on tärkeää, että läheisilläni on apua ja turvaa saatavilla, kun jotain tapahtuu. Sen pitää toteutua kaikille kuntalaisille, jotta se toteuu heillekin. Turvallisuus on yhteiskunnan tärkein tehtävä, johon olennaisena kuuluuvat kunnan hoitamat terveys- ja sosiaalipalvelut.

Kunta vastaa monelta osin tulevaisuudestamme. Se tuottaa jokaisen lapsen perusedellytykset oppia ja kehittyä täysipainoiseen elämään koulun kautta. Kunta huolehtii myös tuesta perheille.

Maankäyttö ja rakentaminen ovat vahvasti kunnan ohjauksessa. Luottamushenkilöiden tehtävään kuuluu tehdä sellaisia arvovalintoja, jotka kohtelevat reilusti maanomistajia ja asumaan haluavia koko kunnassa.

Lempäälässä yhdistyy loistava sijainti ja mahdollisuus väljään sekä monimuotoiseen asumiseen. Minulle on tärkeää hyödyntää tätä ja mahdollistaa asumismuodon ja paikan valinta ihmisten tarpeiden mukaan. Olen valmis kuuntelemaan ja pyrin harkitsemaan asioita elämisen vapauden, hyvinvoinnin sekä arjen sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta.

Jokainen valtuusto päätyy linjaamaan myös sitä miten kunta suhtautuu asukkaisiin. Se voi ja sen pitää tehdä selväksi, että Lempäälän kunta on kaikilla tasoilla asukkaita varten ja neuvoo sekä palvelee.

Vahvistetaan yhteistyötä ja kuunnellaan toisiamme!