Hei!

Tervetuloa tutustumaan minuun ja ajatuksiini.

Olen monessa mukana oleva sekä yhteiskunnallisesti aktiivinen yrittäjä. Yhteisten asioiden hoitaminen on mielenkiintoista ja haluan voida vaikuttaa siihen, millaiseksi oma ja yhteinen arki kehittyy. Parasta luottamushenkilönä olemisessa ovat ne hetket, kun joku ottaa yhteyttä ja voi omalta osaltaan auttaa ratkaisemaan ongelmia tai oppia paremmin ymmärtämään asioiden taustaa. Minulle saa soittaa ja laittaa viestiä aina, kun jotain tulee mieleen.

Minulle on tärkeää, että läheisilläni on apua ja turvaa saatavilla, kun jotain tapahtuu. Sen pitää toteutua kaikille, jotta se toteutuu heillekin. Turvallisuus on yhteiskunnan tärkein tehtävä, johon olennaisena kuuluvat nykyisin hyvinvointialueen hoitamat terveys- ja sosiaalipalvelut. Kunnat vastaavat monelta osin arjestamme jatkossakin ja tarvitsevat siihen reilut mahdollisuudet. Kunta tuottaa mm. jokaisen lapsen perusedellytykset oppia ja kehittyä täysipainoiseen elämään koulun kautta, vaikka hyvinvointialue huolehtii nyt rinnalla tuesta perheille.

Turvallisuutta on myös se, maanomistaja saa olla varma perustuslain suojaaman omistusoikeutensa säilymisestä ja ihminen saa luottaa siihen, hänen sananvapautensa on turvattu silloin, kun mielipide ei kaikkia miellytä.

Vahvistetaan yhteistyötä ja kuunnellaan toisiamme!