Kuka olen

Aktiivinen yrittäjä jo 42-vuoden elämänkokemuksella rekoista ruokaturvaan ja liiketaloudesta lähimmäisenrakkauteen Koulutustaustaltani liiketalouden ja yrittäjyyden tradenomi sekä yrittäjän ammattitutkinnon ja hallitusammattilaisten HHJ-tutkinnon suorittanut.

Arvostan hyvinvointia ja turvallisuutta elämässä. Kaipaan ympärilleni sellaisia ihmisiä, joihin voi oikeasti luottaa. Uskon, että elämän muuttuessa ratkaisutkin kehittyvät ja kantojaan pitää uskaltaa arvioida kriittisesti, mutta perusarvoista yhteiskunnassa kiinni pitäen. Arvostan laatuaikaa läheisten seurassa, kun siihen on mahdollisuus. Toivon päätyväni jonain päivänä perheenisäksi.

Yhteisten asioiden hoitaminen luottamustehtävissä on minusta mielenkiintoista, haastavaa ja arvokasta. Siinä kehittyy jatkuvasti oppimalla uutta ihmisistä ja elinympäristöstä. Osaamiseni luottamustehtävissä on ehtinyt kasvaa karttua mm. valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä kunnanhallituksessa. Aikaisemmin olen ollut mm. lautakuntatyössä sosiaali- ja sivistyssektoreilla. Sivistyslautakunnassa toimin myös tällä kaudella. Kuuluin Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin hallitukseen tämän vuoden alkuun asti. Toimin Lempäälän sekä Pirkanmaan Keskustan puheenjohtaja ja edustan Pirkanmaata Keskustan puoluehallituksessa.

Toimin monitoimiyrittäjänä mm. maatalouden, talous- ja yrityshallintopalveluiden sekä erilaisen kaluston myynnin- ja vuokrauksen parissa kotoani Lempäälästä käsin. Pidän myös sivutoimisesti yllä ammattiosaamistani polttonestesäiliöauton kuljettajana. Kokemusta löytyy myös pk-yrityksen luottamusmiehen tehtävästäkin, mikä mielestäni kuvaa hyvin monipuolista kiinnostustani oikeudenmukaista yhteiskuntaa kohtaan.

Pieniä piirteitäni

  • Käytännönläheisyys
  • Itsenäisyys, ei tarvetta mennä virran mukana
  • Hellyttävien asioiden näkeminen arjen keskellä
  • Kyky katsoa eteenpäin ja odottaa rauhassa saadakseen enemmän
  • Kestävän kumppanuuden tavoittelu

Elämän polulta mieleen jäänyttä

  • Mitään suurta ei ole koskaan saatu aikaiseksi ilman intohimoa.
  • Yksikkökoko kertoo siitä, ovatko yksityiskohdat tärkeämpiä kuin kokonaisuus vai päinvastoin.
  • Tunteet eivät kuitenkaan häviä minnekään, vaikka niiden olemassaolo kielletään.

Kaikilla kotisivuillani vuosien ajan seuranneen mielirunoni, RANNALLA, löydät tästä linkistä